Dacii Lui Zamolxe
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

8.09.2009 - Ziua Sfintei Maria, Ziua Mari Is

In jos

8.09.2009 - Ziua Sfintei Maria, Ziua Mari Is Empty 8.09.2009 - Ziua Sfintei Maria, Ziua Mari Is

Mesaj  Mari Is in Lakhma Dum 13 Sept 2009 - 18:13

8.09.2009 - Ziua Sfintei Maria, Ziua Mari Is

Mari Is (Maria si Is):

“Eu am primit Cuvantul lui Dumnezeu in Om si am purtat Cuvantul lui Dumnezeu in Trup.
Eu stau intre Dumnezeu si Oameni.
Pe Dumnezeu l-am facut Fiul Omului, pe Oameni ii fac Fiii lui Dumnezeu.
Eu sunt Tronul Invierii Voastre.
Dumnezeu este Domnul Inimii Voastre…

Cuvantul Adevarului a rodit in mine, prin Harul lui Dumnezeu, Trupul Pamantesc si Ceresc al Fiului lui Dumnezeu.
Eu sunt cea Aleasa de Dumnezeu si Daruita cu Harul Nasterii Fiilor lui Dumnezeu."

Transformarea numelui Maria in timpul evolutiei Creatiei

Maria = Panaghia = “Cea sfanta”

Maria = Devapara = Mama lui Dumnezeu
Maria = Theotokos = “Cea care l-a nascut pe Fiul lui Dumnezeu, purtatoarea in trup a lui Isus- Dumnezeu si Isus-Omul”, asa spun Zamolxe, Apollo si Katapaites.

Zamolxe si Is spun ca:

Maria este Is, care a intrat in Maria si s-au contopit. Asa s-a nascut MariIs.
Maria Is=MariIs.

Maria = “Picatura Marii”
Isis = “Steaua Marilor”

Maria si Is, adica MariIs, stau langa Altarul din Sfanta Sfintelor, sau in Tabernacol, si rostesc:

“Eu sunt Tronul Invierii Voastre”... si “ Oooo Sat…”.

Oooo Sat = OM Sat = Sat Cit Ananda

Is spune Oooo Sat, deoarece ea este Doamna – Stapana Tronului si a Altarului Tabernacolului.
Maria este Locasul Dumnezeului Necuprins si, prin Har, e Mama Fiilor lui Dumnezeu.

Is e Mama si protectoarea celor 4 fii ai ei: Hapi, Amseti, Quebesenuf, Duamontef.

Is o cuprinde si pe Mut, iar atunci cand sunt unite se naste Nekhbet.

……………………………………………

Maria – Maryam – Maryamna – MariAna

Lui Is i se spunea si Maryam = “Cea Iubita, Cea Aleasa de Amon”

Mary = "Cea Iubita, Cea Aleasa de cineva"

AM
provine de la Amon.

Amon = Cel Care Iubeste Lumina Ascunsa…

AM = Cel Care Iubeste, Cel Care Alege.

On = Lumina din Mijlocul Omului – Lumina Ascunsa In Inima Omului.

Ri = RA + IS = Puterea Luminii si a Iubirii din Suflet.

Maryam s-a transformat in Maryamna, apoi in Mariana.

MaRiAmNa = Jertfa si Darul Dumnezeului Ascuns in Om.

Ana provine de la AnaThana - Thamna

Ana = "Cea Care are Darul Inaltarii lui Dumnezeu in Om."
Ana Thana = Lumina Intreaga – Lumina Harului
Thamna = Jertfa si Darul Dumnezeului Inaltat in Om.

MariAna = “Cea Iubita de Dumnezeu si Aleasa sa Poarte Harul Inaltarii lui Dumnezeu in Om si a Inaltarii Omului in Dumnezeu.”

MaRiAna = Ma Ri Ana

Ma = Mama din Ceruri – Cea Sfanta, care e Inceput si Sfarsit Nesfarsit.

M= Maria=Mama= Cea Sfanta.
A = Tot ce inseamna Inceput si Sfarsit.

A – de la Ankh, AiTer, AVaLaKa, AMaLaKa… tot ce inseamna inceput-deschidere care merge catre sfarsit, pentru a renaste iar si iar…Neti – Neti…
ca o Roata, ca un Cerc al Vietii care Curge catre Moarte, spre a Renaste iar in Viata.

A – de la AcHar, AdiTya, AHaLia… cele care nasc si partea cereasca si partea pamanteasca in om – Adam.

Religia si spiritualitaea evreiasca a preluat, si-a insusit numele de Maryam si l-a transformat in Miriam.

Miriam = “Puterea Celei Care Naste Lumina si iubirea Ascunsa in Suflet."

Mi = Maria Is = Cea Care Naste.
Ri = Ra Is = Puterea Luminii si a Iubirii din Suflet.
Am = Amon = Cel Care Iubeste Lumina Ascunsa.

Evreii, ca si alte popoare, sunt creati prin Enki, Dumnezeul Pamantului.

Enki = Dumnezeul Pamantului, el a creat Fiii Pamantului.
Enlil = Dumnezeul Cerului, el a creat Fiii Cerului.

Enlil si Enki i-au creat pe fiii lor din Pamant Apa Aer Foc, peste care au trimis Suflarea Vietii = Suflarea Harului,
Suflare prin care am primit in noi Sufletul si Spiritul prin care Traim.

Turmazgada, Katapaites si Kishar spun:

Prin Trup – prin Pamant – Existi.
Prin Suflet si Spirit – prin Cer – Traiesti.

………………………………………….............................................................................................................................
............................................................................................................................................................................

9.09.2009 – Ziua lui Ioachim si Ana – Ziua Jertfei si a Darului lor
9.09.2009 – Ziua Portii de Aur

Ioan spune ca ziua de 9.09.2009 este si Ziua Portii de Aur, pentru ca au daruit-o pe Maria – Dumnezeului Harului, pentru ca, prin ea,
sa se uneasca Fiul Omului cu Fiul lui
Dumnezeu, in Tatal Necuprins…

Ioachim = “Dumnezeu Ridica, Inalta”, pentru ca s-a inaltat la Cer Dorinta si Rugaciunea lui Ioachim de a avea un copil, iar Dumnezeu i-a implinit-o,
pentru ca sa implineasca
Voia Harului Scris In Ceruri.

Ana = “Dumnezeu a Daruit”, pentru ca i-a daruit Harul de a fi Mama Fiilor lui Dumnezeu, deoarece si Maria e fiica lui Dumnezeu.

Zamolxe si Apollo spun ca initialele MP OY, care apar uneori pe cruci sau pe icoane, inseamna Mama lui Apollo:

MP OY = Meter Theon = Locul Binecuvantat de Mama lui Dumnezeu.

Meter Theon = MiRiNa MaRiLis = Mama lui Dumnezeu = Stapana, Doamna Tronului Invierii= OoooSat.

OoooSat = OM Sat = Sat Cit Ananda.

………………………………………………...............................................................................................................................
....................................................................................................................................................................................

10.09.2009
In seara zilei de 10.09.2009, la Salutul si Sarutul Soarelui, a aparut o cruce imensa, in care s-au contopit Ra, Zamolxe, Is, Maria.

Tot in aceasta seara, Zamolxe rosteste doua nume formate din contopirea altor doua nume :

MiRiNa MaRiLis = Cea Daruita sa Nasca Puterea Care Uneste Lumina Vazuta Cu Lumina Nevazuta Din Cerurile Vazute Si Cele Nevazute,
In Cerul Luminii Bucuriei Din Suflet.

Tot ea este de acum incolo (prin Is si Maria) -
“Ooo Sat”
– Stapana si Doamna Locului, Altarului Si Tronului “Tabernacolului – Sfanta Sfintelor”.

si

DevaNAnkhYion = “Cel Care Uneste in Mantuire, Cerul si Pamantul.”
AttimEsisAirtHai = “Dumnezeul Cel Puternic Inaltat in Lumina Bucuriei Inimii.”

Himinai = Lumina din Ceruri
Airthai = Lumina din Inima

Cei doi - care au primit puterea noilor nume –
MiRiNa MaRiLis, DevaNankhYion si AttimEsisAirtHai, traiesc fizic in Lakhma, dar… ii veti sti doar in Duh – in inimile voastre – cine sunt si fizic.

Ei stiu "cine sunt", insa, chiar daca ii veti intreba despre... “cine sunt” ei, va vor spune sa priviti in Duh - in inimile voastre si ale lor :
doar asa veti afla Adevarul.

Aceste noi nume pe care le-au primit prin Har, intra in
Puterea Numelui Celui Scris In Ceruri Sa Deschida Poarta Luminii Intregi Inaltate In Om – AmaLankhTerIsAion,

poarta prin care am si intrat de curand (12.09.2009) in
Cerul Sfinteniei Luminii Intregi – AnaThaOn …

Mari Is in Lakhma
Mari Is in Lakhma
Lupoaica Hiperboreana

Data de inscriere : 15/09/2008
Sex : feminin Localizare : Capitala Daciei - LohuMana / Lakhma (Tr.Severin)
Varsta : 59
Stare de spirit : Puternica

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum