Ziua Luminii Inceputurilor Care Naste - 30. 04. 2010
Pagina 1 din 1
Ziua Luminii Inceputurilor Care Naste - 30. 04. 2010
Ziua Luminii Inceputurilor Care Naste – 30. 04. 2010
Incepand de azi, Ra se Aduce Jertfa Pentru Noi si In Noi pe Altarul Ascuns al Inimii.
Zamolxe si Ra spun:
“Eu Ma Aduc Jertfa Pentru Voi Si In Voi Pe Altarul Ascuns Al Inimii.
Prin Lumina Mea, Care Traieste Si In Lumina Din Voi,
Lumina Inimii Este Jertfa Luminii Din Lumina.
Lumina Mea e Lumina Din Inima Voastra Care Naste Lumina.
Inima Ta E Lumina Care Naste Lumina.”
De cate ori aducem Lumina din noi ca jertfa, il primim pe Ra ca Dar pentru noi, iar Lumina lui Ra se face si mai mare in noi.
De fiecare data cand facem acest lucru, Lumina si puterile lui Ra, Zamolxe si Is se fac mai mari si mai stralucitoare in noi, dar si in afara noastra.
“ Ce E Inauntru E Si In Afara, Lumina Dinauntru E Si Lumina Dinafara” – spune Is.
Din noaptea carea trecut, ei au unit in noi Drumul Soarelui si Drumul Lunii, dar si cele doua puteri ale lor:
Puterea Soarelui si Puterea Lunii, adica Puterea Sufletului si Puterea Spiritului din noi.
Incepand de azi, Ra se Aduce Jertfa Pentru Noi si In Noi pe Altarul Ascuns al Inimii.
Zamolxe si Ra spun:
“Eu Ma Aduc Jertfa Pentru Voi Si In Voi Pe Altarul Ascuns Al Inimii.
Prin Lumina Mea, Care Traieste Si In Lumina Din Voi,
Lumina Inimii Este Jertfa Luminii Din Lumina.
Lumina Mea e Lumina Din Inima Voastra Care Naste Lumina.
Inima Ta E Lumina Care Naste Lumina.”
De cate ori aducem Lumina din noi ca jertfa, il primim pe Ra ca Dar pentru noi, iar Lumina lui Ra se face si mai mare in noi.
De fiecare data cand facem acest lucru, Lumina si puterile lui Ra, Zamolxe si Is se fac mai mari si mai stralucitoare in noi, dar si in afara noastra.
“ Ce E Inauntru E Si In Afara, Lumina Dinauntru E Si Lumina Dinafara” – spune Is.
Din noaptea carea trecut, ei au unit in noi Drumul Soarelui si Drumul Lunii, dar si cele doua puteri ale lor:
Puterea Soarelui si Puterea Lunii, adica Puterea Sufletului si Puterea Spiritului din noi.
Mari Is in Lakhma- Lupoaica Hiperboreana
- Data de inscriere : 15/09/2008
Sex : Localizare : Capitala Daciei - LohuMana / Lakhma (Tr.Severin)
Varsta : 59
Stare de spirit : Puternica
Subiecte similare
» 05.04.2020= Ziua Puterii YeLeisa şi Ziua LugNaSad, Ziua Luminii Cereşti - Lumina Care Ţine Viaţa.
» Ziua Sfintirii Samantei Harului Care Deschide Poarta Luminii Sufletului Intregit [12.09.2012]
» 9 Iulie 2019 =Ziua Luminii Pe Care O Duc Preoţii Lui Zamolxe Pe Altarele Binecuvântate Ale Soarelui, Din Inimă, Dar şi Din Afara Noastră, Prin Puterea KoGaYiOnului Din Inimile Noastre.
» Ziua Harului Celor Care Binecuvanteaza in Ceruri Si Pe Pamant - 28.04.2010
» Boboteaza-Ziua Luminii,Ziua Descoperirii Cuvantului Intrupat.Ziua Sf.Ioan
» Ziua Sfintirii Samantei Harului Care Deschide Poarta Luminii Sufletului Intregit [12.09.2012]
» 9 Iulie 2019 =Ziua Luminii Pe Care O Duc Preoţii Lui Zamolxe Pe Altarele Binecuvântate Ale Soarelui, Din Inimă, Dar şi Din Afara Noastră, Prin Puterea KoGaYiOnului Din Inimile Noastre.
» Ziua Harului Celor Care Binecuvanteaza in Ceruri Si Pe Pamant - 28.04.2010
» Boboteaza-Ziua Luminii,Ziua Descoperirii Cuvantului Intrupat.Ziua Sf.Ioan
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum