Dacii Lui Zamolxe
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Sfintii Constantin si Elena

In jos

Sfintii Constantin si Elena Empty Sfintii Constantin si Elena

Mesaj  Vizitato Sam 22 Mai 2010 - 18:43

Sfintii Constantin si ElenaLa Multi Ani, AtaOn ! …


Pe data de 21 Mai, dacii sarbatoresc Ziua Sfintilor Constantin si Elena, care sunt asociati cu LaBaRoMos – Crucea Credintei Care Invinge.


LaBaRoMos
– Crucea Credintei Care Invinge, asa cum spun Volkoblac si Ioan.


Is ne spune ca “iti cauti intai Puterea Crucii in tine - si ti-o gasesti intai in tine, apoi, o cauti – si ti-o gasesti in afara ta; astfel ai Puterea Crucii Intreaga.” … cea Ascunsa si cea Vazuta.

Constantin – care este Fiu Al Soarelui, atunci cand si-a cautat Puterea de a invinge, dupa multe framantari si cautari, a cerut sa i se “arate” cum poate iesi invingator in ceea ce-si dorea.

Atunci cand a sosit “Timpul”, a vazut intai Soarele, iar deasupra lui - Crucea, iar cand a chemat Puterea Credintei,
Soarele a trecut prin Cruce – de sus in jos, astfel Puterea Crucii Credintei a trecut prin mijlocul Soarelui pana la el.


De atunci, el a pus Puterea Crucii Credintei pe steagurile si “insemnurile” imparatiei lui, iar steagul lui se numeste Steagul LaBaRoMos.

Crucea – care este sus – si avand la baza, ca si postament – Soarele (crucea cu cercul de jos – in care e un punct), este semnul Crucii Credintei Care Invinge - LaBaRoMos.

Dupa ce a gasit Puterea Crucii in el, Constantin a trimis-o pe Elena – mama lui, sa caute Crucea cu Puterea Crucii – LaBaRoMos si in afara,
in lumea “vazuta” dinafara, Omeneasca – a “celor multi” – a oamenilor normali.


……………………………………………..............................................................................................................................................................................................................…

Ioan, Volkoblac si Constantin, spun ca “invingi” prin Puterea Ascunsa A Crucii Care e In tine; cea din afara ta – e Puterea Crucii Vazute, e Puterea Credintei din afara ta,
in care oamenii normali – “cei multi”- cred, deoarece nu simt in ei acea Putere, pe care o cauta prin “semne” si minuni exterioare… prin care se intareste – creste – Puterea Inimii lor.


De asta “cei multi” isi fac semnul crucii atunci cand trec prin diferite locuri (biserici) considerate sfinte,
sau atunci cand diferitele “intamplari” ii fac sa isi cheme Dumnezeul – Puterea, care cred ei ca e prin ceruri, in afara lor.


"Cei multi" au nevoie de “ceva” exterior – vazut, prin care creste si se intareste Puterea din Inima, Puterea Crucii Nevazute din ei, pe care nu o stiu.

Cei mai multi dintre noi avem nevoie si de “ceva” exterior – vazut, prin care ne vin "confirmari", astfel ne creste - se intareste Puterea din Inima, Puterea Crucii Nevazute din noi,
pe care o simtim si care se intareste prin confirmarile exterioare.


Marii Preoti – Misticii Initiati ai Soarelui si ai Cerului, isi cheama si Puterea din ei – si Puterea din afara, sa se armonizeze, sa se uneasca – sa fie intrega;
ambele Puteri au nevoie – si pot – sa se manifeste atat in interior, cat si in exterior …in Cele Nevazute cat si in Cele Vazute… in Intreg.


………………………………………………..............................................................................................................................................................................................................

Elena a plecat in cautarea Crucii Vazute, pe care a gasit-o acolo unde era ascunsa tot de oameni.

Ei au si construit o biserica, unde au pus acea cruce mare din lemn, iar eu stiu si simt ca acea cruce-acel loc e in Romania - in Lohumana,
in Akher Somenos (Gradina Sfanta - Pamantul Sfant din EdenTracia Mica ...voi ce simtiti despre asta?).


Constantin a reconstruit podul de la Drobeta, de peste Dunare – de la Gurile Istrului (asa cum ne spune KhiDar), reconstructie care a durat 6 ani.

(oare pt. ce l-o fi reconstruit el? …puteti gasi raspunsul in voi, caci istoricii oricum nu stiu asta)

………………………………………………..

Personal, dupa ce am studiat o parte din scrierile si istoria crestinismului, mult timp l-am considerat (si inca il mai consider) pe Constantin un ucigas,
un criminal care a impus crestinismul prin forta si constrangere … nu ma impac inca, cu aceasta idee, dar se pare ca sunt multe taine “ascunse”.


Eram intrigat ca Biserica Ortodoxa il sarbatoreste pe Constantin, care a fost un ucigas si tiran.

De putin timp sunt mai ponderat, il simt altfel si sunt convins ca erau neampacari ale mele prin care vedeam doar o parte a “lucrarii”,
partea istorica/legendara –
omeneasca si vazuta - a acestei lucrari.

Am destul timp sa simt, sa inteleg "intregul" acestei lucrari a lui Constantin si al Elenei, carora le spun inca o data “La Multi Ani, AtaOn !”

Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum