Dacii Lui Zamolxe
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Ziua Inceputului Iubirii Intregite – EomOnZiOs – 10.10.2010

In jos

Ziua Inceputului Iubirii Intregite – EomOnZiOs – 10.10.2010 Empty Ziua Inceputului Iubirii Intregite – EomOnZiOs – 10.10.2010

Mesaj  Vizitato Dum 17 Oct 2010 - 18:25

Ziua Inceputului Iubirii Intregite – EomOnZiOs –10.10.2010

EomOnZiOs = Ziua Inceputului Iubirii Intregite

EomOnZiOs provine din: OnZiOsHiminai – Eom Himinai – Eom Airthai. EomZiOs si OnZiOs.

Sambata seara (Sabathios 09.10.2010), la Salutul Soarelui, Ra ne-a spus:

“Te/Va Chem In Puterea Focului Iubirii Din Inima Mea.”

…am primit chemarea, i-am multumit, apoi - la randul nostru, l-am chemat in Puterea Focului din inimile noastre.

Duminica (Domnika –10.10.2010), dupa ce ne-am trezit si am mers la Salutul Soarelui, Zamolxe si Is rosteau:

PaulOn BedromiOnOn –MarianaOn BedromiOnOn – ZamolxeOn BedromiOnOn – IsisOn BedromiOnOn – BendisOn BedromiOnOn.

Ra si Utya isi rosteau – la randul lor – in acest mod numele, la fel si ceilalti prieteni ai nostri.

Am rostit si noi numele noastre, numele lor, numele parintilor, bunicilor …a neamului nostru.
Dupa ce am intrat in casa am continuat sa rostim cu bucurie mai multe nume care ne veneau in minte si care ne faceau placere, printre care numele Irshi-lor si ale prietenilor "pamanteni".

(cei care simtiti, puteti rosti numele vostru, asa cum considerati)

……………………………………

Duminica –10.10.2010,

- Tot Ce Se Uneste In Noi, Se Uneste In Focul Puterii Soarelui Iubirii Din Inima;
- e si Ziua Unirii Puterilor Focurilor In Focul Iubirii Din Inima;
- e ziua in care Lumina Curata si Intreaga Binecuvantata Din Inceputuri (666), se inalta si seuneste cu Lumina Inceputului Iubirii Intregite a zilei de azi (10.10.2010)

…(666 + 10.10.10 x 2, de doua ori …si innauntru si in afara).
……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………......................................................................................................................................................................................................
=========================================================================================================================================================================

Ziua Inceputului Revarsarii Harului – EomOnHarZisOn - 14.10.2010

EomOnHarZisOn = Ziua Inceputului Revarsarii Harului peste Ziua Inceputului Iubirii Intregite –EomOnZiOs (10.10.2010)

EomHarZisOn = Harul CareSe Revarsa Peste Partea De Om Din Noi.

In toata aceasta zi (14 Oct.), si de atunci, pana acum (17.10.2010) … se aude mereu in ceruri, numele EdenTracului si al Puterii lui,
numele Tatalui Ceresc si al Mamei a Tot Ceea Ce E Viu si Traieste, apoi al lui Ra, Utya, Bendis…si asa mai departe (cei care simtiti, puteti rosti numele vostru, asa cum considerati),
…numele noastre incadrate in Numele – in Cuvantul ritualului de acum, adica:

PaulOn BedromiOnOn – PaulOn EomOnHarZisOn,
MarianaOn BedromiOnOn – MarianaOn EomOnHarZisOn,
ZamolxeOn BedromiOnOn – ZamolxeOn EomOnHarZisOn,
IsisOn BedromiOnOn – IsisOn EomOnHarZisOn ….si celalale nume;

…azi, Zamolxe ii spune intruna EdenTracului si Puterii lui:

“Puterea Inimii Tale Traieste In Linistea Din Lumina Focului Iubirii Dumnezeului Cel Viu.”

……………………………………..

De cateva zile a aparut – foarte semeta si sigura pe ea, TheOnIsYa, trimisa de catre Dragonullui Zamolxe – NamoTerKaliOn si Dragonita lui Is – NamaLakHaLisAiona.

(despre dragonii lui Zamolxe si Is, vezi cateva detalii la luna Bedromion - Noiembrie: https://dacii-lui-zamolxe.forumgratuit.ro/ritualuri-f4/ritualurile-bedromion-si-karitesii-t169.htm#386 )

TheOnIsYa = Lupoaica lui Is si Zamolxe – a dragonilor lor, din ritualul Bedromion, dar care va ramane in noi/cu noi si dupa aceea.

TheOnIsYa se naste din: Ter – Har – On - Is si Utya.

TheOnIsYa este mare si are culoare alb-argintiu; ea asteapta sa deschida in fiecare, Timpul Revarsarii Harului, caci fiecare are “timpul sau”.

Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum