Dacii Lui Zamolxe
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Ziua lui Deceneu - DeceneYon, 06.02.2011

In jos

Ziua lui Deceneu  - DeceneYon, 06.02.2011 Empty Ziua lui Deceneu - DeceneYon, 06.02.2011

Mesaj  Dacul din Lakhma Dum 6 Feb 2011 - 12:03

Ziua lui Deceneu - DeceneYon, La Multi Ani !

Azi 6 Februarie (Teriferios) este ziua lui Deceneu.

Deceneu (DeceneYon – asa cum se numea la inceput) este preotul lui Zamoxe, al 10 –lea Preot Nascut si Sfintit In Puterea Crucii.

In anumite ritualuri, Deceneu este si Preotul Vointei Constiente din Tine care te duce – te impinge – pana la acel Tori (Tainita sau Poarta) din tine,
Poarta – Tori de la care tu sa alegi – sa vrei si sa ceri sa treci de el.
Atunci cand sunt Ritualuri “Obligatorii” in fiinta (mai ales in Drithar Ashatra), te zbati si cauti …te zgudui cu intreaga fiinta pana simti ce sa alegi.

.........................................................................................

In aceasta dimineata, atunci cand am facut Salutul si Sarutul (miruitul) Soarelui, Deceneu ne-a spus:

“Multumire Dumnezeului Inimii Mele, Unde Spiritul Este Vointa Care Vede Nesfarsitul si Sufletul Este Vointa Care Aude Ceea Ce Nu Poate Fi Auzit Pe Pamant. Amin”
……………………………..

Tot in aceasta dimineata la Salutul Soarelui, EdenTracul a spus:

“Evoe Ates – Eu Sunt Puterea Lui Dumnezeu !”

…iar Zamolxe l-a completat: “Te Inalti Prin Puterea Dumnezeului Inimii Tale !”

…apoi, Edentracul a spus:

“Evoe Ates – Eu Sunt Puterea Lui Dumnezeu. Ma Inalt Prin Puterea Dumnezeului Inimii Mele.”

…si a incheiat cu: “Lakhma – LakHarAmin – LakHarIos – LakHarAion … …DaroBeta – DroBeta – AnkhHar DharoBeta …Helaisa – Habakis – HarTios AtaOnAmin !”
…………………………..

Evoe = Salut Soarele din Afara Mea

Ates = Salut Soarele din Mine
Dacul din Lakhma
Dacul din Lakhma
Lupul Hiperborean

Data de inscriere : 09/09/2008
Sex : masculin Localizare : Capitala Daciei, Drobeta (Uran) - LohuMana/Lakhma
Varsta : 64
Stare de spirit : Viu

https://dacii-lui-zamolxe.forumgratuit.ro

Sus In jos