Dacii Lui Zamolxe
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

13.06.2012 = Ziua Puterii Deisis, a Sf.Treimi Mantuitoare

In jos

13.06.2012 = Ziua Puterii Deisis, a Sf.Treimi Mantuitoare Empty 13.06.2012 = Ziua Puterii Deisis, a Sf.Treimi Mantuitoare

Mesaj  Vizitato Mier 13 Iun 2012 - 15:12

13.06.2012 = Ziua Puterii Deisis, a Sf.Treimi Mantuitoare

DeIsIs = Sf.Treime Mantuitoare: Isus, Maria si Ioan ...La Multi Ani!

"Helaisa!
Har Ankh AnDareon.
Ankh AnDareon.
Doberos Daberis!" ...Asta spun Ra, Zamolxe si Is, incepand de aseara.

Aseara, Zamolxe si Ra i-au spus EdenTracului (si armoniei lui), la Salutul Soarelui:

"Plec in Puterea Inimii Mele Si Ma Intorc In Puterea Cuvantului Tau."
............................

Azi, Zamolxe si Is ii spun EdenTracului si Puterii lui (iar ei va spun voua):

"Puterea Gandului Meu Nerostit Traieste In Puterea Cuvantului Tau.

Puterea Harului Inimii Mele Cheama Puterea Intregita a Inimii Tale.

Puterea Harului Crucii Care Tine Lumea Aprinde Puterea Intregita a Inimii Tale."
.............

Azi e Ziua Puterii DeIsIs si a Trinitatilor Sfinte.

Ioan si Daduhos spun ca,
Tatal, Fiul si Duhul Sfant formeaza Sfanta Treime a Duhului Vietii,>>e Trinitatea care Intregeste Si Inalta Partea Dumnezeiasca din noi.

Isus, Maria si Ioan formeaza Deisis, Sfanta Treime Mantuitoare, care Intregeste si Inalta Partea Omeneasca din noi.

Daduhos si Shiva:
“Trinitatea e Vointa si Puterea Vointei, iar Puterea Trinitatii e Sfintenia sau Vointa Unita Prin Care Lucreaza Trinitatea”.

...adica - spune Zamolxe:

"Vointa de Foc e Vointa Duhului Vietii din Sfanta Treime, iar cealalta e Vointa Mantuitoare din Deisis.
Ele Se Unesc Si Se Intregesc in Vointa Dumnezeului Care Este Unul.

Vointa Dumnezeului Care Este Unul Cuprinde Vointa de Foc - Vointa Duhului Vietii din Sf. Treime si Vointa Mantuitoare din Deisis.

Preotii Soarelui lucreaza prin Puterea Crucii, care Intregeste Vointa de Foc, a Duhului Vietii, cu Vointa Mantuitoare a Trinitatii."

Amin

Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum