Ziua HarAmin HarRamIrthai - 20.08.2012
Pagina 1 din 1
20.08.2012 = Ziua HarAmin HarRamIrthai,
Ziua Ritualului De Binecuvantare A Timpului Intregirii Inimii In Samanta De Lumina a Fiintei.
Zamolxe ne da azi Binecuvantarea Lui: "Eu Sunt Zamolxe.
Timpul Harului Meu Se Uneste Cu Timpul Inimii Tale In Timpul Intregirii Harului Nostru".
Ritualul si Binecuvantarea lui Zamolxe, de azi, se uneste cu Binecuvantarea Lui Shiva:
"HarRaminIrthai - NirmaNaKaja = Te Binecuvantez In Timpul Intregirii Harului Nostru.
Timpul Harului Meu Se Uneste Cu Timpul Inimii Tale, In Timpul Intregirii Noastre".
Ritualul de azi e ritualul pe care Zamolxe si Shiva il fac pentru
Binecuvantarea Timpului Intregirii Inimii In Soarele Fiintei Fiecaruia, In Cerul In Care A Ajuns.
…………
Preotii lui Zamolxe, care fac acest ritual si pentru altii, se intorc, de fiecare data,
in Timpul Luminii Inceputurilor si Primesc In Inima, Innoite, Lumina si Focul Inceputurilor,
adica Se Nasc Inca O Data In Ei, pentru Ca Sa Traiasca Lumina si Focul Inceputurilor.
Atunci cand faci Binecuvantarea Intregirii Inimii,
Se Unesc, prin Puterea Iubirii Harului Vietii, Lumina din Ceruri,
cu Lumina din Inima, dar si Lumina din Inceputuri cu Lumina Timpului Inimii.
Zamolxe si Is spun ca tot ceea ce trebuie sa faci, este "Sa Primesti Cu Iubire, In Inima Ta",
Iubirea Harului Binecuvantarii Unirii si Intregirii Timpurilor in Soarele Inimii Tale.
............
(Ce intelegeti prin "Sa Primesti Cu Iubire, In Inima Ta ...."?)
Succes tuturor, HarAminIrthai!
20.08.2012 = Ziua HarAmin HarRamIrthai,
Ziua Ritualului De Binecuvantare A Timpului Intregirii Inimii In Samanta De Lumina a Fiintei.
Zamolxe ne da azi Binecuvantarea Lui: "Eu Sunt Zamolxe.
Timpul Harului Meu Se Uneste Cu Timpul Inimii Tale In Timpul Intregirii Harului Nostru".
Ritualul si Binecuvantarea lui Zamolxe, de azi, se uneste cu Binecuvantarea Lui Shiva:
"HarRaminIrthai - NirmaNaKaja = Te Binecuvantez In Timpul Intregirii Harului Nostru.
Timpul Harului Meu Se Uneste Cu Timpul Inimii Tale, In Timpul Intregirii Noastre".
Ritualul de azi e ritualul pe care Zamolxe si Shiva il fac pentru
Binecuvantarea Timpului Intregirii Inimii In Soarele Fiintei Fiecaruia, In Cerul In Care A Ajuns.
…………
Preotii lui Zamolxe, care fac acest ritual si pentru altii, se intorc, de fiecare data,
in Timpul Luminii Inceputurilor si Primesc In Inima, Innoite, Lumina si Focul Inceputurilor,
adica Se Nasc Inca O Data In Ei, pentru Ca Sa Traiasca Lumina si Focul Inceputurilor.
Atunci cand faci Binecuvantarea Intregirii Inimii,
Se Unesc, prin Puterea Iubirii Harului Vietii, Lumina din Ceruri,
cu Lumina din Inima, dar si Lumina din Inceputuri cu Lumina Timpului Inimii.
Zamolxe si Is spun ca tot ceea ce trebuie sa faci, este "Sa Primesti Cu Iubire, In Inima Ta",
Iubirea Harului Binecuvantarii Unirii si Intregirii Timpurilor in Soarele Inimii Tale.
............
(Ce intelegeti prin "Sa Primesti Cu Iubire, In Inima Ta ...."?)
Succes tuturor, HarAminIrthai!
Subiecte similare
» 24.06.2012 = Ziua Soarelui-Ziua NedeYon si Ziua de Sanziene
» Ziua Aprinderii Focului Iubirii Intregitoare In Inima, Ziua EomOnZiOs=10.10.2012
» Ziua NaVaKar – Ziua Taierii Capului Sf. Ioan Botezatorul - 29.08.2012
» Ziua Lupilor si a Puterilor lor, Ziua Serpilor si a Puterii lor [25.09.2012]
» 12.12.2012=Ziua Intregirii Nimicului Si A Totului - Ziua YaManTHaKa
» Ziua Aprinderii Focului Iubirii Intregitoare In Inima, Ziua EomOnZiOs=10.10.2012
» Ziua NaVaKar – Ziua Taierii Capului Sf. Ioan Botezatorul - 29.08.2012
» Ziua Lupilor si a Puterilor lor, Ziua Serpilor si a Puterii lor [25.09.2012]
» 12.12.2012=Ziua Intregirii Nimicului Si A Totului - Ziua YaManTHaKa
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum